You are here: Home » Lessen

Lessen

Stand Up Paddleboarding, ook wel suppen genoemd, is wereldwijd de snelst groeiende watersport.
Heel begrijpelijk, want je werkt aan je fysieke en geestelijk conditie, terwijl je lekker buiten bezig bent.

SUP Schermer biedt lessen en trainingen aan voor elke leeftijd en voor elk niveau, want iedereen, kan leren suppen. Onze cursisten komen om verschillende redenen bij ons suppen. Sommigen willen zelfstandig een leuke tour kunnen doen, sommigen willen graag hun fysieke conditie verbeteren, anderen willen gewoon “lekker het hoofd leegmaken”.

Dit kan natuurlijk op je eigen board, maar er zijn ook boards en materialen te huur. 

Bij ons vind je niet alleen korte basiscursussen om je de grondbeginselen van het suppen bij te brengen, maar juist ook de wekelijkse trainingen om je lichaam de tijd te geven om op je eigen tempo aan je conditie te werken. Het water is altijd in beweging, dus zal je altijd je been- en rompspieren aanspannen om te blijven staan. Daardoor train je al je spiergroepen in je lichaam. Bewegen zonder harde impactbelasting, zoals met hardlopen, met de zon op je gezicht en de wind door de haren.

In deze wekelijkse trainingen gaan we werken aan je conditie om met de juiste technieken zo efficiënt mogelijk en blessurevrij te gaan suppen.

Omdat we als supschool het belangrijk vinden dat mensen goed getraind gaan en blijven suppen, hanteren we geen minimaal aantal deelnemers per trainingssessie. Continuïteit, betrouwbaarheid  en veiligheid tijdens de trainingen vinden we zeer belangrijk. Het is niet voor niks dat er verschillende groepen zijn die alweer het jaar rond trainen.

Supschool SUP Schemer is een ASI geaccrediteerd. Een van de weinige supscholen in Nederland die dit certificaat mogen dragen. ASI is 's werelds toonaangevende organisatie voor training en professionele leiderschap en een internationaal bestuursorgaan voor instructeurs, coaches en scholen in de openluchtrecreatie-industrie voor surfen, stand-up paddle en bodyboarden.

zaterdagochtend vanaf 09.30 uur (gemixte groep)
maandagavond vanaf 19.00 uur (beginners)
woensdagochtend om 10.30 uur (beginners)
donderdagavond om 19.00 uur vervolgtraining (gevorderden)

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met lessen@supschermer.nl. Dan krijg je alle informatie die je weten wilt.

Tot snel op het water!

 

SUP Schermer op Facebook

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

2 jaren terug

De dag zo eindigen is pure luxe. ... Lees meerLees minder
Bekijk op Facebook

2 jaren terug

Boris vond het wat spannend op de Sup in het begin, maar Fiep...... Die lag vanaf de 1e seconde als een koningin op het board. Zo relaxt. Heerlijk! ... Lees meerLees minder
Bekijk op Facebook

2 jaren terug

Pittig windje vandaag! Wel lekker gesupt en verhuurd. ... Lees meerLees minder
Bekijk op Facebook